Breng de paassfeer in huis met deze tips! 

Het is bijna weer Pasen, de tijd om eindelijk de winter gedag te zeggen. Weet je nog niet hoe je de perfecte paassfeer in huis haalt maar wil je dit wel doen? Om echte gezelligheid in huis te halen is niet per se veel nodig. In deze blogs geven we je een aantal tip hoe je er een gezellige tijd van maakt. 

Versier je huis 

Haal de paassfeer in huis door de woning te decoreren met leuke paastakken, paaseieren of leuke lentebloemen. Wil je het allemaal niet heel overdreven doen, dan kan je het op een subtiele manier ook goed aankleden. Bijvoorbeeld een leuk vaasje met echt lentebloemen erin zoals tulpjes, narcissen, blauwe druifjes of een nestje met wat mooie pastel eieren erin met mooie bloesems eromheen zorgen ook voor een leuke paassfeer. Kortom, paasversiering maakt het samen zijn met Pasen extra leuk en gezellig. 

Paasontbijt of paasbrunch 

Iets typisch voor Pasen is voor vele mensen het paasontbijt of de paasbrunch. Hierbij horen nataurlijk een hele hoop eieren. Ook dit kun je zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Bijvoorbeeld door zelf servetten, paasmandjes of een bestekhaasje te maken. Deze zou je later ook nog kunnen gebruiken als babyshower versiering.  

Paasborrel 

Is het paasontbijt of de paasbrunch niks voor jou? Of ben je gewoon niet zo’n vroege vogel? Dan kun je er altijd nog een paasborrel van maken. Zet lekkere hapjes en drankjes op tafel en je hebt een paasborrel. Hiervoor kun je zelf lekkere hapjes maken door sauzijnenbroodjes in kleine stukjes te snijden of door gehaktballetjes in een lekkere saus te dippen.