Met een moestuintafel zorg je voor je planten en voor jezelf

Jij kweekt zelf de lekkerste groenten met de moestuintafels van Vertisign. Dit bedrijf biedt verschillende producten aan die jou helpen op je eigen gewassen te verbouwen. Je hebt hier geen tuin met grond voor nodig, want je kunt het allemaal in bakken doen. Makkelijk toch? Naast een reguliere moestuinbak verkopen ze ook moestuintafels. Hiermee verwen je niet alleen je gewassen maar ook jezelf. Je hoeft niet een expert te zijn op het gebied van tuinieren om zelf de lekkerste tomaten en komkommers te verbouwen. 

De voordelen van moestuintafels

Moestuintafels zijn een stuk hoger dan de grond of een moestuinbak. Hierdoor is de kans kleiner dat er slakken, onkruid of een teveel aan water jouw gewassen verpesten. Een betere oogst dus. Daarnaast is het ook prettig voor jezelf. Omdat de tafel op stahoogte is, hoef jij niet te bukken. Hierdoor voorkom jij vervelende rugklachten. Ook als je nog nooit een moestuin hebt gehad of niet goed bent met tuinieren is dit de ideale oplossing. Deze moestuintafels op poten maken het namelijk overzichtelijk en beheersbaar. Je kunt gemakkelijk je eigen kruiden en groenten kweken en daarna opeten. Ook nog een win voor je gezondheid.  Je kunt deze tafels in verschillende hoogtes kopen. Kies bijvoorbeeld voor een van 90 cm of een van 60 cm.  

Wat kun je hier allemaal in verbouwen?

Ga je voor het eerste je eigen groenten of kruiden kweken? Dan heb je wel genoeg aan één moestuintafel. Je kunt hier verschillende gewassen bij elkaar kweken. Het is wel belangrijk om per gewas te kijken wat de ideale groeiomstandigheden zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je oogst mislukt. Kijk naar verschillende groenten en kruiden die kunnen groeien in dezelfde omstandigheden. Zo kun je bijvoorbeeld tomaten en courgettes goed met elkaar laten groeien.  

Bijzondere organisatie

Deze organisatie is opgericht omdat de eigenaar het voor iedereen makkelijk wilde maken om eigen kruiden en groenten te verbouwen. Hierdoor wordt de druk op het milieu verlaagt en kunnen mensen gezonder gaan leven. Ook zorgt dit voor een vermindering van het gebruik van pesticiden. Vertisign gelooft dat het voor ieder mens mogelijk is om eigen gewassen te verbouwen. Hiervoor heb je niet alle kennis en kunde nodig. Wat je wel nodig hebt zijn de juiste producten. En daarom biedt Vertisign op een duurzame en innoverende manier kweekproducten aan.  

Extra toevoegingen voor moestuintafels

Op de website van Vertisign kun je verschillende accessoires kopen die je voor het kweken met moestuintafels kunt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld makkelijk je tafel kunnen verplaatsen? Daarvoor biedt Vertisign wielen aan die je makkelijk kunt toevoegen. Ook kun je een klimrek kopen om je groenten te helpen met groeien. Of een broeikap als jouw gewassen net iets meer warmte nodig hebben. Als je de smaak te pakken hebt en je wil meer gewassen verbouwen, dan kun je altijd meerdere bakken aanschaffen. De producten van Vertisign zijn namelijk modulair: je kunt ze aan elkaar bevestigen.