Oude garage verbouwd tot woonruimte

ls uw leefruimte er steeds kleiner uit begint te zien naarmate uw gezin begint te groeien, is het misschien tijd voor u om de mogelijkheid van verbouwing te overwegen om uw ruimte te vergroten. U hoeft geen muren af ​​te breken om die extra ruimte te krijgen die u nodig heeft, maar u kunt er in plaats daarvan voor kiezen om wat ongebruikte ruimte in uw huis te laten ombouwen tot iets leefbaars. Een goede plek om te beginnen is uw garage en er zijn tal van mogelijkheden om van uw garage een deel van uw huis te maken zonder grote verbouwingen. Het verbouwen van uw garage betekent dat u nog een andere ruimte kunt verwerven die kan worden omgezet in kamers zonder dat u zoveel aan bouwkosten hoeft uit te geven.

Bij nieuwbouw wordt tegenwoordig trouwens rekening gehouden met deze ruimtevereisten. Dit geldt met name wanneer u uw huis wilt verkopen. Huizen met verbouwde garage hebben het extra ruimtevoordeel en het investeringsrendement is verrassend hoog. Tegenwoordig geven veel mensen de voorkeur aan huizen met verbouwde garage, die deel uitmaken van de hele structuur. De garage wordt langzaam maar zeker een onderdeel van de woning in plaats van een vrijstaande parkeerplaats of berging. Het verbouwen van garages kan vooral een verstandige beslissing zijn als u uw auto niet meer in de garage parkeert, maar hem buiten op uw oprit laat staan. Het gebruik van deze specifieke ruimte kan zowel voor u als voor uw gezin zeer de moeite waard zijn, aangezien u een extra woonruimte of misschien een kantoor kunt krijgen zonder dat u een andere kamer hoeft te bouwen. Als u extra ruimte wilt, is het verbouwen van uw garage de beste optie.

Maar ook als je de garage wil gebruiken als vrijetijds ruimte voor bijvoorbeeld een bioscoop of een oude gokautomaat is dat erg leuk. Zelf heb ik een klassieke club 2000 kast gekocht via marktplaats

Omdat de garage het meest verwaarloosde deel van het huis is, worden alle rommel en onnodige spullen daar geplaatst. Als gevolg hiervan wordt uw garage een rommelig, ongeorganiseerd autokerkhof waar het vinden van een enkel item een ​​project op zich kan zijn. Het verbouwen van uw garage heeft veel voordelen. Welk doel u ook in gedachten heeft voor uw oude garage, u kunt de hulp inhuren van professionals die uw garage daadwerkelijk voor u kunnen verbouwen, terwijl ze geweldige ideeën implementeren en uw garage in een nuttige en georganiseerde ruimte veranderen. Er zijn veel speciale producten die in uw garage kunnen worden geïnstalleerd – van garagekasten tot flexibele wandsystemen en apparaten – u kunt bijna alles vinden om uw nieuw ontworpen ruimte aan te vullen. Je kunt het ombouwen tot een strakke en luxe woonruimte of tot een stoere maar ultramoderne entertainmentruimte compleet met audio- en videosystemen en andere apparatuur.

U kunt uw garage ook laten installeren met een koelkast die speciaal is ontworpen voor wisselende temperaturen het hele jaar door. Ook uw binnenmuren kunnen opnieuw gedefinieerd worden. Gladiator GarageWorks heeft een breed scala aan producten waarmee u uw garage kunt ordenen, waardoor u een extra waardevolle ruimte krijgt die u ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Het ziet er niet alleen goed uit, maar het vinden van gereedschap en andere dingen zal niet zo moeilijk zijn als voorheen. Potomac Garage Solutions brengt u Gladiator GarageWorks, vervaardigd door de Whirlpool Corporation, heeft veel te bieden om u te helpen bij het organiseren van uw garage. Van garagekasten tot garagewandsystemen, of garagewandcomponenten die ideaal zijn voor haken, planken en bakken als extra opslagruimte, Gladiator kan van uw garage een droom maken die uitkomt.

Een ander voordeel van het verbouwen van een garage is dat het de waarde van uw eigendom verhoogt. Met een verbouwde garage heeft u eigenlijk een andere kamer gekregen zonder grote verbouwingen in uw huis of een aan- of uitbouw aan uw huis, waardoor u uw kavelgrootte moest verkleinen. De optie voor het verbouwen van een garage kan u veel geld besparen, terwijl u die extra ruimte krijgt die zo nodig is in de moderne huizen van vandaag. Het proces bespaart u ook veel tijd omdat u een garage het hele jaar door kunt renoveren, in plaats van te moeten wachten tot extreme weersomstandigheden voorbij zijn. Het verbouwingsproces is ook veel korter omdat het bouwproces veel eenvoudiger is en logistiek gezien veel minder vereist. Een volledige verbouwing van een garage kan tot een week duren, terwijl het renoveren van een ander deel van uw huis enkele weken of maanden kan duren.

Garagerenovatie organiseert het huis, vergroot de opslagruimte en creëert een mooie extra ruimte voor het huis en het is ook de snelste manier om ruimte aan uw huis toe te voegen. Alle rommel en onnodige spullen zijn verwijderd en aangezien uw garage, na verbouwing, nu een geheel nieuwe woonruimte is, zult u niet geneigd zijn uw rommel daar te dumpen, maar in plaats daarvan uw nieuwe garage-opslagsysteem te gebruiken om al uw spullen te ordenen. Daarom is een garagerenovatie altijd een goede optie voor diegenen die constant meer ruimte nodig hebben, maar niet al te bereid zijn tijd, geld en persoonlijke betrokkenheid op te offeren bij het renoveren van een ander deel van het huis.